Ga naar Homepagina

BBQ-restaurant Ede

Smaakvol BBQ-restaurant in Ede voor grote groepen

Klein Zwitserland is het lekkerste BBQ-restaurant van Ede. Al vanaf twintig personen bent u van harte welkom om op ons terras te genieten van een uitgebreid arrangement. Dit bevat standaard diverse vleessoorten, salades, knapperig stokbrood, verse friet en lekkere sausen. Naar smaak en behoefte kunt u het buffet uitbreiden en aanvullen met extra opties, zoals bijvoorbeeld vis. U betaalt een vast bedrag per persoon en voor kinderen gelden speciale tarieven. Op de website vindt u een indicatie van de mogelijkheden, dus maak snel een afspraak met ons smakelijke BBQ-restaurant in Ede.

Kindvriendelijk barbecuerestaurant op de Veluwe

Zoekt u op de Veluwe een barbecuerestaurant voor grote groepen, dan bent u van harte welkom bij restaurant-chalet Klein Zwitserland Ede. Wij staan al jaren bekend als de ideale plek waar het heerlijk genieten is voor jong en oud. Gastvrijheid dragen wij hoog in het vaandel en wij geven u de beste service. Onze speciale arrangementen zijn speciaal afgestemd op groepen vanaf twintig personen en ook voor kinderen bieden we veel keuze. Ook is er voor de kleintjes een leuke speeltuin aanwezig. Bel ons op 0318–61 38 76 of reserveer direct in ons heerlijke barbecuerestaurant.

Neem contact met ons op
Los s.v.p. onderstaande som op
Zie ook: Feestlocatie Ede en High tea Lunteren

Allround BBQ-restaurant in Ede geschikt voor bedrijven

Wilt u voor uw bedrijfsuitje een BBQ-restaurant in Ede bezoeken, reserveer dan bij Klein Zwitserland. Ons multifunctionele restaurant-chalet is zeer geschikt voor grote groepen en onze speciale arrangement geldt al vanaf twintig personen. Het buffet bevat onder andere diverse luxe vleessoorten, frisse salades en heerlijke sausen en uiteraard komen wij graag tegemoet aan uw persoonlijke (dieet)wensen. Mocht u voor aanvang een presentatie willen geven dan beschikken wij over alle faciliteiten, zoals riante vergaderzalen en de modernste audiovisuele hulpmiddelen. Maak nu een afspraak dan zorgen wij voor een succesvol event in ons BBQ-restaurant.

Neem contact met ons op
Los s.v.p. onderstaande som op