Ga naar Homepagina

Trouwlocatie Ede

De plezierigste trouwlocatie van Ede

Voor de mooiste trouwlocatie van Ede boekt u bij restaurant-chalet Klein Zwitserland. Wij zijn de ideale plek om te genieten van uw mooiste dag, want wij nemen u al het regelwerk uit handen. Onze locatie is zeer representatief, onze vriendelijke medewerkers verzorgen alles tot in de puntjes en wij leggen uw gasten in de watten. Bovendien zijn we een officiële trouwlocatie, dus u kunt uw huwelijk bij ons laten voltrekken. Kom nu langs op deze ideale trouwlocatie in Ede en kijk op onze website voor de contactgegevens.

Vier uw bruiloft op de beste locatie van Ede

Zoekt u een geschikte locatie voor uw bruiloft in Ede, dan bent u van harte welkom bij restaurant Klein Zwitserland. Maak nu een afspraak, want wij laten u met plezier zien wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Bekijk onze mooie zalen en verbaas u over de vele arrangementen, óók voor kinderen. Wij nemen veel tijd om met u uw wensen door te nemen en komen u graag tegemoet als u speciale verzoeken heeft. Voor uw mooiste bruiloft zijn wij de meest ultieme locatie van Ede, dus bel ons vandaag nog op telefoonnummer 0318–61 38 76 of neem contact op via info@kleinzwitserlandede.nl.

Neem contact met ons op
Los s.v.p. onderstaande som op
Zie ook: Vergaderlocatie Ede en BBQ restaurant Ede

Trouwlocatie in Ede met alles onder één dak

Klein Zwitserland Ede is de trouwlocatie op de Veluwe waar u de hele dag zorgeloos geniet van alle momenten. Behalve dat u uw receptie en feest in de mooiste zalen viert, kunt u bij ons ook uw huwelijk officieel laten voltrekken. Onze gastvrije medewerkers ontvangen u met veel plezier en regelen gedurende deze speciale gelegenheid alles voor u. Als het gaat om de ontvangst, het aansnijden van de taart of het heerlijke diner, wij maken elk moment onvergetelijk. Vier de mooiste dag van uw leven op één plek en reserveer deze perfecte trouwlocatie in Ede vandaag nog.

Neem contact met ons op
Los s.v.p. onderstaande som op