Ga naar Homepagina

Vergaderlocatie Ede

De meest representatieve vergaderlocatie van Ede

Als u een professionele vergaderlocatie in Ede zoekt, is Klein Zwitserland uiterst geschikt. Wij bieden diverse arrangementen voor het ontvangen van uw connecties. Zo kunt u bij ons terecht voor vroege ontbijtsessies en vergaderzalen voor bepaalde dagdelen reserveren. Maar ook voor gezellige netwerkborrels of bedrijfsfeesten zijn diverse sfeervolle ruimtes beschikbaar. Bovendien zijn alle hulpmiddelen aanwezig, zoals bijvoorbeeld een beamer met scherm, een flipover met presentatiematerialen en een moderne geluidsinstallatie. Heeft u aanvullende wensen, dan horen we dat natuurlijk graag. Boek nu deze vergaderlocatie in Ede en bel ons op 0318–61 38 76.

Moderne vergaderruimte in Ede met alle faciliteiten

De beste vergaderruimte van Ede en omstreken vindt u bij Klein Zwitserland. Wij begrijpen als geen ander dat u graag uw zakelijke connecties warm houdt, dus onze vriendelijke medewerkers doen er alles aan om uw meeting te laten slagen. Onze vergaderzalen zijn zeer representatief en van alle gemakken voorzien. U heeft de beschikking over de modernste audiovisuele apparatuur en presentatiematerialen. Ook voorzien wij de tafels constant van koffie, thee en kannen water. Wilt u dus reserveren voor een ontbijtsessie, lunchmeeting of borrel dan zijn er veel mogelijkheden. Bezoek onze website voor alle informatie en reserveer uw vergaderruimte direct.

Neem contact met ons op
Los s.v.p. onderstaande som op
Zie ook: BBQ restaurant Ede en Feestlocatie Ede

Mooie vergaderlocatie in Ede ook geschikt voor personeelsuitje

Wilt u een vergaderlocatie in Ede bezoeken en ook een bedrijfsfeest organiseren? Dan heeft restaurant-chalet Klein Zwitserland alles in huis voor een geslaagd evenement. U vindt bij ons de mooiste vergaderzalen voor gezelschappen en wij bieden de modernste presentatiemiddelen. Als u aan uw meeting een borrel of bedrijfsuitje wilt koppelen, zijn de mogelijkheden legio. Wij bieden tot driehonderd zitplaatsen en creëren voor ieder evenement de juiste sfeer. Met deze vergaderlocatie in Ede kunt u alle kanten op, dus neem nu contact op voor een arrangement op maat.

Neem contact met ons op
Los s.v.p. onderstaande som op