Beste locatie voor uw high tea bij Lunteren

Wilt u een gezellige high tea reserveren in de omgeving van Lunteren? Neem dan contact op met restaurant-chalet Klein Zwitserland in Ede. Wij bieden de leukste ambiance om een middagje heerlijk bij te kletsen. U bent gedurende twee uur van harte welkom voor een arrangement waarbij we u schalen vol smaakvolle hapjes serveren. Denkt u bijvoorbeeld aan petitfours, slagroomsoesjes en luxe sandwiches. Wij schenken u onbeperkt verse koffie of geurige thee en een cocktail op basis van champagne geeft uw uitje een extra feestelijk tintje. Heeft uw speciale wensen dan komen wij deze met plezier tegemoet, dus reserveer nu via onze website.

Gezelligste high tea in de buurt van Barneveld

Klein Zwitserland Ede is de leukste locatie voor een high tea in de buurt van Barneveld. Wilt u een gezellig samenzijn plannen met vriendinnen of familie, dan bieden we u een heerlijk arrangement op maat. Op onze website vindt u een indicatie van de mogelijkheden en heeft u een speciaal verzoek, dan horen we dit graag. Voor de kinderen bieden we een aangepast arrangement met onder andere minipannenkoekjes en onbeperkt ranja. Ook kunnen ze zich helemaal uitleven in ons avontuurlijke kinderparadijs. Reserveren kan al vanaf vier personen, dus bel ons op 0318–61 38 76 of boek direct online.

Zie ook: Kaasfonduerestaurant Ede en Pannenkoekenrestaurant Barneveld

Nostalgische high tea in de omgeving van Lunteren

Voor de lekkerste high tea van Lunteren reserveert u bij Klein Zwitserland in Ede. Bezoek onze mooie locatie en geniet van de authentieke en nostalgische sfeer. Wij staan bekend om onze gastvrijheid en de uitstekende keuken. Kies uit onze vele specialiteiten, zoals pannenkoeken, steengrillen of echte Zwitserse kaasfondue. Bij ons is het genieten voor jong en oud, want we zijn zeer kindvriendelijk en onze arrangementen geven veel ruimte voor specifieke wensen. Ook is ons restaurant-chalet geschikt voor het geven van evenementen, zoals feestavonden, bedrijfsuitjes en bruiloften. Kijk online voor alle informatie over uw high tea en reserveer direct.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht