Authentiek kaasfonduerestaurant in Ede

Voor het meest originele kaasfonduerestaurant in Ede gaat u naar Klein Zwitserland. Ons recept is befaamd in de omgeving en de entourage is ouderwets gezellig. Het garnituur is uitgebreid, want wij serveren diverse soorten fruit, een frisse rauwkostsalade en een keur aan luxe broodjes. Maak uw avond compleet met ons passende wijnarrangement en desgewenst combineert u de kaasfondue met steengrillen. Ook serveren wij diverse à la carte gerechten en de heerlijkste (kinder)pannenkoeken. U kunt de fondue al vanaf één persoon reserveren, dus er is voor ieder wat te kiezen in dit veelzijdige kaasfonduerestaurant in Ede.

Kaasfonduerestaurant bij Arnhem voor het hele gezin

Zoekt u een kaasfonduerestaurant in de buurt van Arnhem met de gemoedelijkheid van een Alpenchalet? Dan voelt u zich bij Klein Zwitserland Ede helemaal thuis, want bij ons gaat u terug in de tijd. U geniet op nostalgische wijze van onze originele Zwitserse kaasfondue of steengrill, maar u heeft ook de keuze uit een tal van andere smakelijke gerechten. Voor de kleintjes serveren wij de lekkerste pannenkoeken en kindermenu’s en er is ook een speelparadijs aanwezig. Uiteraard is uw gezellige samenzijn niet compleet zonder een heerlijk dessert. Kom genieten met opa, oma en de kleintjes en bel ons vandaag nog op 0318–61 38 76.

Zie ook: Pannenkoekenrestaurant Barneveld en Personeelsuitje Ede

Kaasfonduerestaurant in Ede met alle zakelijke faciliteiten

Klein Zwitserland is hét kaasfonduerestaurant in Ede waar u even helemaal bij kunt praten met uw collega’s. In onze ouderwetse Zwitserse ambiance serveren we onze heerlijke fondue met onder andere vers fruit, frisse salades en bijpassende wijnen. Liefhebbers kunnen ook kiezen voor het steengrillarrangement waarbij u zelf een smakelijke mix van vlees en groenten op een stenen plaat bereidt. Ons restaurant-chalet beschikt ook over riante vergader- en feestzalen, dus mocht u aan uw bedrijfsuitje een meeting of bedrijfsborrel willen koppelen, dan zijn alle faciliteiten aanwezig. Kijk online voor alle zakelijke mogelijkheden van dit kaasfonduerestaurant en neem contact op voor de reservering.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht