Befaamd pannenkoekenrestaurant in Ede

Voor een heerlijk pannenkoekenrestaurant in Ede gaat u naar Klein Zwitserland. Kom onze beroemde pannenkoeken proeven, want u zult aangenaam verrast zijn door alle sensationele smaakcombinaties. U kunt kiezen uit tientallen zoete en hartige combinaties of zelf uw ingrediënten bepalen. Voor de kinderen bieden we een speciale kaart met themacadeaus. Ook is er een menu beschikbaar voor als u een voorgerecht en een dessert wilt bestellen. Bovendien houden we op verzoek rekening met speciale dieetwensen, zoals een glutenvrije bereiding. Bezoek nu de website en reserveer direct in het smakelijkste pannenkoekenrestaurant van de Veluwe. Behalve onze verrukkelijke pannenkoeken serveert ons restaurant een keur aan à la carte gerechten voor lunch en diner, steengrill- en kaasfonduemenu’s en complete buffetten. Ook voor een gezellige borrel of high tea zijn wij hét adres.

Lekkerste pannenkoekenhuis!

Klein Zwitserland Ede is het gezelligste pannenkoekenhuis in Ede. Wij bieden de ideale locatie om samen te genieten en gezellig onder elkaar te zijn. Behalve onze overheerlijke pannenkoeken kunt u ook kiezen voor een smaakvol steengrillarrangement, een romige kaasfondue of diverse à la carte gerechten. U bent gedurende de hele dag van harte welkom, terwijl de kleintjes zich vermaken in het speelparadijs. Ook zijn er speciale wandelroutes verkrijgbaar en kunt u fietsen of Solexen (op afspraak) huren. Kijk online voor alle informatie en heeft u vragen over de mogelijkheden in ons pannenkoekenhuis, bel dan gerust naar 0318–61 38 76.

Zie ook: Personeelsuitje Ede en Scooter huren Veluwe

Niet alleen een Pannenkoekenrestaurant.

Zoekt u voor een speciaal evenement een locatie in Ede? Spreek dan af bij ons restaurant. Onze mooie locatie op de Veluwe biedt alles voor een geslaagde dag. Of het nu gaat om een uitje met de hele familie, een bedrijfsfeest of een huwelijk, wij zijn van alle markten thuis en onze service is uitstekend. Een bruiloft kan de gehele dag, inclusief huwelijksvoltrekking door een ambtenaar van de burgelijke stand kan op één locatie worden georganiseerd. Het maakt de mooiste dag helemaal compleet.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht