Allround partycentrum in Ede

Voor een partycentrum in Ede bent u bij Klein Zwitserland aan het goede adres. Onze locatie biedt maar liefst driehonderd zitplaatsen en beschikt over diverse riante ruimtes, die alle zeer stijlvol zijn ingericht. Ook bieden wij naar keuze de heerlijkste arrangementen van standaard tot zeer luxe. Voor iedere gelegenheid creëren wij de juiste sfeer, dus of het nu gaat om een huwelijksfeest, een bedrijfsuitje of een jubileum, wij staan garant voor een volledig verzorgde dag. Bel ons op 0318–61 38 76 of stuur een email naar info@kleinzwitserlandede.nl

Partycentrum in Ede voor alle gelegenheden

Als u een mooi partycentrum in Ede zoekt, bent u van harte welkom bij Klein Zwitserland. Wij dragen gastvrijheid en het geven van de beste service hoog in het vaandel. Voor elk evenement kunt u bij ons terecht, want wij stemmen onze arrangementen af op uw persoonlijke wensen. Wij bieden alle faciliteiten voor een geslaagde huwelijksdag, een succesvolle meeting of een leuk bedrijfsfeest. Ook als u een kinderverjaardag wilt vieren of met vrienden wilt genieten van een high tea, maken we het u graag naar de zin. Onze feestlocatie leent zich voor elke unieke gebeurtenis, dus reserveer direct online.

Klein Zwitserland Ede partycentrum

Organiseert u binnenkort een congres, symposium, of misschien wel een personeelsfeest. Wij zorgen graag voor dat niemand iets te kort komt. Wij volgen uw wensen, van iets lekkers voor bij de koffie tot aan een zakelijk diner.