Actief personeelsuitje in Ede met veel ontspanning

Boek het leukste personeelsuitje van Ede bij restaurant-chalet Klein Zwitserland, want wij bieden de perfecte mix van actief bezig zijn en ontspanning. Onze prachtige locatie op de Veluwe leent zich uitstekend voor groepsactiviteiten als wandelen, fietsen of de omgeving verkennen per scooter of Solex. Naderhand kunt u genieten van de heerlijkste arrangementen gericht op bijvoorbeeld de steengrill, de barbecue of een compleet buffet. Uiteraard dienen we deze op in een sfeervolle ruimte die helemaal bij uw gezelschap past. Neem nu contact op voor uw personeelsuitje in Ede, dan bespreken we met plezier alle mogelijkheden.

Bedrijfsuitje Ede met vergaderfaciliteiten

Als u een bedrijfsuitje in Ede wilt plannen waarbij u ook kunt vergaderen of een presentatie kunt geven, kom dan naar Klein Zwitserland. Ons restaurant-chalet is een multifunctionele locatie met alle faciliteiten voor een zakelijk evenement. Onze vergaderzalen zijn uitgerust met de modernste apparatuur en wij stemmen uw arrangement met plezier af op al uw wensen. Zo creëren we voor uw personeelsfeest de juiste sfeer en nemen we u al het regelwerk uit handen. Neem voor een bedrijfsuitje op maat contact op met 0318–61 38 76, dan helpen we u direct.

Zie ook: Scooter huren Veluwe en Steengrillen Veenendaal

Personeelsuitje in Ede voor de beste teambuilding

Wilt u een personeelsuitje in Ede organiseren, neem dan contact op met Klein Zwitserland. Onze medewerkers zijn zeer gastvrij en komen graag tegemoet aan al uw wensen. Wij doen er alles aan om uw bedrijfsfeest te laten slagen en u heeft de keuze uit diverse mooie arrangementen. U kunt onder het genot van drankjes en hapjes heerlijk bijpraten aan de bar, genieten van een high tea of reserveren voor een compleet verzorgd diner. Wij creëren de juiste ambiance en stemmen deze geheel op u af, zodat u 100% tevreden bent. Versterk nu de band tussen uw collega’s en boek uw personeelsuitje direct online.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht