Moderne Scooter huren voor toertocht over de Veluwe

Wilt u een scooter huren op de Veluwe, ga dan langs bij restaurant-partycentrum Klein Zwitserland Ede. Geniet nu van al het moois dat de Gelderse Vallei te bieden heeft. Met onze moderne e-scooter rijdt u geruisloos 25 kilometer per uur en is een helm dragen niet nodig. U heeft toegang tot alle fietspaden en stiltegebieden. Wij bieden u tevens diverse leuke routes, die zowel bij ons starten als eindigen. U kunt uw mobiele voertuig voor een hele dag reserveren, maar ook al voor twee uur.
Onderstaand de prijzen:
Scooter huur 2 uur:  28,00 euro
Scooter huur 3 uur:  35,50 euro
Scooter huur 4 uur: 43,00 euro  (halve dag)
Scooter huur 6 uur: 48,00 euro  (hele dag)
Huur uw scooter nu en bel ons op 0318–61 38 76 of stuur uw verzoek naar info@kleinzwitserlandede.nl.

Solex rijden en omgeving van Ede verkennen

Als u eens op een Solex wilt rijden in Ede, dan heeft restaurant-partycentrum Klein Zwitserland precies wat u zoekt. Huur nu een oldtimer bromfiets en maak een leuke toertocht over onze mooie Veluwe. Dit type voertuig is eigenlijk een verstevigde fiets waarbij trappen overbodig is. Boven het voorwiel is een klein motortje bevestigd dat zorgt voor de aandrijving. Wij bieden u een aantal prachtige routes en u kunt van te voren of na afloop altijd terecht in ons heerlijke restaurant. Bent u benieuwd? Neem dan nu contact op als u op een Solex wilt rijden in Ede.
Zie ook: Steengrillen Veenendaal en Trouwlocatie Ede

Scooter huren en pannenkoeken eten op de Veluwe

Maak van een scooter huren op de Veluwe een feestje en reserveer nu bij Klein Zwitserland Ede. Behalve dat u bij ons de mooiste e-scooters, Solexen en elektrische fietsen kunt huren, staat ons restaurant bekend om de heerlijke keuken. Onze pannenkoeken zijn beroemd en wij bieden tevens smakelijke kaasfondues en steengrillmenu’s. Ook kunt u bij ons lunchen en à la carte dineren, terwijl de kinderen zich vermaken in het speelparadijs of op de midgetgolfbaan. Mocht u met een groter gezelschap iets te vieren hebben, dan zijn er diverse sfeervolle ruimtes beschikbaar. Kijk online voor alle extra’s als u een scooter wilt huren en neem vandaag nog contact op.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht