Culinair steengrillen bij Veenendaal

Wilt u steengrillen in Veenendaal, bezoek dan restaurant-chalet Klein Zwitserland Ede. Tijdens het bakken, bereidt u uw voedsel zelf op een stenen plaat die verhit wordt. Ons arrangement biedt een heerlijk mix van verschillende vleessoorten en groenten inclusief een smakelijke combinatie van maar liefst vijf verschillende sausen. Als bijgerechten serveren we frites, een frisse rauwkostsalade en knapperig stokbrood met huisgemaakte kruidenboter en tomatentapenade. Deze manier van tafelen is zeer geschikt voor grote groepen, maar u kunt ook al aanschuiven vanaf twee personen. Kom steengrillen met zijn allen en reserveer direct online.

Met een grote groep steengrillen rondom Barneveld

Als u met collega’s wilt steengrillen in de buurt van Barneveld is Klein Zwitserland Ede de ideale locatie. Ons restaurant-chalet is perfect uitgerust voor het ontvangen van grote gezelschappen en onze keuken is befaamd om de uitstekende kwaliteit. Onze vriendelijke medewerkers doen er alles aan om uw evenement succesvol te laten verlopen. Ook beschikken wij over diverse riante zalen en de modernste vergaderfaciliteiten. Het arrangement is al te boeken vanaf twintig personen en desgewenst te combineren met onze Zwitserse kaasfondue. Voor al uw vragen over steengrillen kunt u ons bellen op 0318–61 38 76 of een e-mail sturen naar info@kleinzwitserlandede.nl.

Zie ook: Trouwlocatie Ede en Vergaderlocatie Ede

Met de hele familie steengrillen vlakbij Veenendaal

Restaurant-chalet Klein Zwitserland Ede is de ideale locatie als u gezellig wilt steengrillen bij Veenendaal. De hele familie is van harte welkom om te genieten en eens goed bij te praten. Onze keuken serveert de heerlijkste smaaksensaties die u met elkaar bereidt op de hete steenplaat, terwijl de kinderen zich uitleven in het speelparadijs. Na afloop serveren we u met plezier een heerlijk dessert en koffie, zodat uw middag of avond compleet is. Vanaf vier personen vragen we u vriendelijk van te voren te reserveren, zodat wij het steengrillen voor u tot een heerlijke ervaring kunnen maken.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht