Zomervakantie barbecue 2020

Het wordt een supergezellige zomer dit jaar bij Klein Zwitserland Ede. Na het succes van de barbecue op vaderdag werd ons de vraag gesteld waarom we dit niet vaker gaan organiseren. Vanaf zaterdag 11 juli, elke zaterdag deze zomer een live inloop barbecue. Daarbij is er ook live muziek aanwezig wat in combinatie met de authentieke barbecuegeur het ultieme vakantie zomergevoel geeft.  

  • BBQ (by Henk&Berry charcoal bbq)
  • Burger challenge
  • Live achtergrond muziek van Edward Val
  • 16.30 – 21.00 uur

Voor deze zomervakantie barbecue hebben wij twee befaamde BBQ helden geboekt die hun roots wel verdiend hebben in het grillen van vlees: Henk&Berry = Barbecue Grill Kings. Al vele jaren weten zij jong en oud te verrassen met hun smoked ribs, steaks & hamburgers maar ook bij de vegetarische eter weten zij de smaakpapillen te tintelen met gerookte paprika’s & mais specials.

Maar zij staan het meest bekend om hun USA BELLY BUSTER BURGER. Welke vader durft de uitdaging aan?  Maar liefst 7 lagen met 6 hamburgers en natuurlijk alle lekkernijen die daarbij horen. Krijg je ‘m binnen 45 minuten op? Dan hoef je de burger niet af te rekenen én krijg je een plekje op de befaamde Wall of Fame bij Henk&Berry. Krijg je hem niet op binnen de tijd? No worries, dan krijg je een plekje op de Wall of Shame! Maar omdat je de uitdaging al aandurft ontvang je ook een speciaal shirt!

Daarnaast hebben we ook live muziek verzorgd door Edward Val.

Prijzen voor de zomerbarbecue.
4 stukken vlees (by Henk&Berry charcoal bbq)
– Spies van Ossenhaas punten (200 gram)
– Smoked Ribs (200 gram)
– Henk & Berry Burger (200 gram)
– Spies van Gamba`s gecombineerd met wit vis (200 gram)
– Stokbrood met kruidenboter en Aioli.
– Verse rauwkostsalade.
– Huisgemaakte aardappelsalade.
– Amerikaanse Coleslaw.
– Twister fries en gepofte aardappel.
– Satésaus, BBQ saus , huisgemaakte knoflooksaus en een romige pepersaus.

Prijs per persoon € 25,00 (by Henk&Berry charcoal bbq)
Kinderen van 0 t/m 3 jaar gratis
Kinderen 4 t/m 11 jaar 50%
Voor de vaders op Vaderdag een speciaal biertje naar keuze.

Veggy style (by Henk&Berry charcoal bbq)
Prijs per persoon € 17,50

USA BELLY BUSTER BURGER (Challenge, 1 persoon in zijn eentje opeten in 45 minuten)
Prijs per persoon € 42,50 (by Henk&Berry charcoal bbq)
Inclusief speciaal T-shirt

Reserveren is een must voor de BBQ (!)

Tevens hebben wij de midgetgolfbaan verplaatst naar de voorzijde van onze locatie. Gasten waren vaak verrast dat dit ook mogelijk was op onze locatie omdat dit uit het zicht aan de achterzijde van het pand lag. Combineer het met de zomerbarbecue, alle gezelligheid ineen! Gebruik van de midgetgolfbaan is kosteloos voor zomerbarbecue gasten.

Op zondag is het ‘zondag borrelmiddag’ Wederom gezellig live muziek aanwezig EN… wij lopen rond met een hapje, daar trakteren wij op want voor ons is het ook bijna weekend 😉 Wij zijn maandag gesloten, dus hebben we vrij. Vier je weekend deze zomer bij Klein Zwitserland Ede.