Ga naar Homepagina

Feestlocatie Ede

Allround feestlocatie in Ede

Voor een feestlocatie in Ede bent u bij restaurant-chalet Klein Zwitserland aan het goede adres. Onze locatie biedt maar liefst driehonderd zitplaatsen en beschikt over diverse riante ruimtes, die alle zeer stijlvol zijn ingericht. Ook bieden wij naar keuze de heerlijkste arrangementen van standaard tot zeer luxe. Voor iedere gelegenheid creëren wij de juiste sfeer, dus of het nu gaat om een huwelijk, een bedrijfsuitje of een jubileum, wij staan garant voor een volledig verzorgde dag. Bezoek onze website voor alle informatie over deze geweldige feestlocatie in Ede of bel ons op 0318–61 38 76.

De gezelligste locatie voor uw familiefeest in Ede

Zoekt u voor uw familiefeest een passende locatie in Ede, maak dan kennis met restaurant-chalet Klein Zwitserland. Onze locatie is zeer geschikt voor groepen en wij doen er alles aan om u te laten genieten van een leuke dag. U kiest uit de heerlijkste arrangementen met bijvoorbeeld pannenkoeken of steengrill. De actievelingen onder u kunnen gaan wandelen, fietsen of op avontuur met de Solex. Als u tijdens uw familiefeest plezier wilt maken met jong en oud, reserveert u deze prachtlocatie in Ede direct online. Kijk op de website voor alle mogelijkheden of mail uw vragen naar info@kleinzwitserlandede.nl.

Neem contact met ons op
Los s.v.p. onderstaande som op
Zie ook: High tea Lunteren en Kaasfonduerestaurant Ede

Feestlocatie in Ede voor alle gelegenheden

Als u een mooie feestlocatie in Ede zoekt, bent u van harte welkom bij Klein Zwitserland. Wij dragen gastvrijheid en het geven van de beste service hoog in het vaandel. Voor elk evenement kunt u bij ons terecht, want wij stemmen onze arrangementen af op uw persoonlijke wensen. Wij bieden alle faciliteiten voor een geslaagde huwelijksdag, een succesvolle meeting of een leuk bedrijfsfeest. Ook als u een kinderverjaardag wilt vieren of met vrienden wilt genieten van een high tea, maken we het u graag naar de zin. Onze feestlocatie leent zich voor elke unieke gebeurtenis, dus reserveer direct online.

Neem contact met ons op
Los s.v.p. onderstaande som op