Trouwlocatie Ede

Bent u op zoek naar een unieke trouwlocatie in Ede? Dan bent u bij Klein Zwitserland aan het juiste adres. Wij zijn landelijk winnaar toptrouwbedrijven 2021-2022 in de categorie trouwlocaties. Onze rustige locatie biedt zowel binnen als buiten voldoende mogelijkheden om de mooiste dag van uw leven volledig naar uw wens te vieren. Met de vele mogelijkheden bij Klein Zwitserland kunt u met het hele gezelschap uw bruiloft van a tot z vieren op één locatie. Zo kan er een officiële huwelijksvoltrekking plaatsvinden, is er voldoende ruimte om uw gasten te ontvangen en in de avond ook nog te laten genieten van een heerlijk diner en eventueel een aansluitende feestavond.

Elkaar het ja-woord geven

Op de belangrijkste dag van uw leven wilt u volledig ontzorgd worden. De locatie moet perfect zijn, alles moet tot in de puntjes verzorgd zijn en u en uw gasten moeten volledig in de watten worden gelegd. Elkaar het ja-woord geven bij Klein Zwitserland Ede betekent niet alleen dat u trouwt die dag. Het betekent tevens dat u ten volle teugen kunt genieten van de mooiste dag uit uw leven. Zorgeloos genieten van ieder moment.

Trouwen voor de wet

De ruimtes van Klein Zwitserland lenen zich perfect voor uw bruiloft. Daarnaast mag hier ook officieel de huwelijksvoltrekking plaatsvinden. Zo kunt u zorgeloos genieten van alle momenten tijdens de mooiste dag van uw leven op één locatie.

Receptie, diner of feest

Klein Zwitserland biedt zowel mogelijkheden voor het geven van een receptie, diner of feest. Door de indeling van de verschillende ruimtes kan dit zo groot of klein gemaakt worden als u wenst. Op deze manier is de ruimte altijd precies groot genoeg voor uw gezelschap. Ook het diner kan geheel verzorgd worden. Naast de gerechten die natuurlijk op de kaart staan, kan er samen met de chef-kok een volledig diner samengesteld worden met het aantal gangen naar wens. Ook is een aansluitend feest geen uitzondering.

De mogelijkheden

  • Trouwen voor de wet
  • Trouwfeest zowel binnen als buiten
  • Dineren met klein gezelschap
  • Dineren met groot gezelschap
  • Bruidsreportage

Speciale opties

Ieder huwelijk is uniek en daarmee ook iedere bruiloft. Heeft u dus speciale wensen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan gerust contact op met onze bedrijfsleider, Corné Dikmans. Hij kan alle wensen met u bespreken.

Meer informatie

U bent van harte welkom om Klein Zwitserland te komen bekijken. Wanneer u contact met ons opneemt middels info@kleinzwitserlandede.nl of belt met Corné Dikmans of Rien Kaan zullen we een afspraak met u maken.

De manager zal u rondleiden en denkt met u mee betreffende uw wensen en onze mogelijkheden.

Klein Zwitserland Ede